Submenu

Financelab

Wat is het Financelab?

Veel burgercollectieven hebben zorgen op financieel gebied. Ze willen uiteindelijk in financiële zin op eigen benen staan en een solide positie opbouwen.

Het Financelab brengt vertegenwoordigers van financiële instellingen bij elkaar die ervaring hebben met burgercollectieven. Dat geldt voor een aantal banken, fondsen en sponsoren. 
 
Het doel van het Financelab is dat burgercollectieven beter bediend gaan worden. Daarbij helpt het dat financiële instellingen onderling hun kennis en ervaringen delen en via het lab feedback geven. Een belangrijke succesfactor is een goed begrip van zowel de behoeften van burgercollectieven op financieel vlak als van hun impact op (sociaal)maatschappelijk én economische gebied.

De financiële routekaart (in voorbereiding!) is het eerste praktische instrument van het Financelab. Het maakt je wegwijs in de verschillende vormen, mogelijkheden en condities van financiering. Deze routekaart is ontwikkeld in een samenwerkingsverband van CollectieveKracht en de deelnemers van dit lab. Later kunnen meer van dergelijke instrumenten ontwikkeld worden.

Let op: het Financelab bemiddelt niet bij concrete financieringsvragen. Wel helpt de routekaart je op weg naar financiering die bij de situatie van jouw burgercollectief past. 
 

Verbinden, leren, inspireren

Wil je vragen, uitdagingen of tips bespreken met (mede-) burgercollectieven, wetenschappers, ambtenaren, financiers of netwerkorganisaties? 

Praat mee

Deze ruimte is alleen toegankelijk voor leden. Log in of meld je aan.

Meedoen

Ben je als financier betrokken bij burgercollectieven en wil je je aansluiten bij het Financelab?

Meld je aan

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Kennisbank

Bekijk meer

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"225937"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":false,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Praat mee

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"256675"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":false,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Leden

 

{"tabBasic":{"type":"users","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-user","topn":"50","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"225943"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"5","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle leden van het Financelab


Sluit je aan

Cookie-instellingen