Flordi

05-04-2024
0 reacties

Flordi biedt een fysiek coöperatief platform voor events & initiatieven die onze wereld een stukje mooier maken.

Behalve een café, coworking en markt wil Flordi vooral een platform bieden voor initiatieven met frisse ideeën die misschien wel de wereld beter kunnen veranderen!  In deze co-working space aan Dok Noord, Centrum Gent starten zij coöperatieve start-up hub, waar sociaal ondernemen en impact creëren centraal staan.

Bij Flordi geloven we in de impact van sociaal ondernemers en streven we naar een betere wereld. Iedereen is welkom die een passie deelt om iets te verbeteren, ook als je op dit moment meer for-profit oriented werkt. Onze ruimtes zijn doordrongen van duurzaamheid, circulariteit en fairtrade en we koesteren de overtuiging dat elke samenwerking een stap is richting positieve verandering. Ontdek bij Flordi niet alleen een werkplek, maar een unieke community van changemakers die bouwt aan een toekomst waarin ondernemen synoniem staat voor verbetering.
Door middel van onze structuur als erkende coöperatieve vennootschap, staan we open voor al onze stakeholders en sympathisanten om mee coöperant te worden. Zo krijg je inspraak bij Flordi als member van onze community en kan je mee de richting bepalen. 

Momenteel wordt het coöperatief winkelpand waar lokale, circulaire of cultureel relevante producten worden aangeboden in samenwerking met lokale makers. Voor makers, retailers of producenten die dit niet louter uit financieel gewin doen maar in de eerste plaats omdat zij geloven dat hun producten een meerwaarde zijn voor Gent, en misschien wel de planeet.

Afbeeldingen

Cultuur

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen