Submenu

SEWF Fringe Day Event - Samenwerking bewonersbedrijven en overheden

Begin

10-10-2023 om 13:30

Einde

10-10-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Amsterdam

Tijdens de Fringe Day van SEWF - Social Enterprise World Forum C.I.C. organiseert Ondernemen met je Buurt een interessante sessie waarin de volgende vraag centraal staat: hoe kunnen we samen met overheden een bloeiend ecosysteem bouwen voor bewonersbedrijven?

Bewonersbedrijven spelen een essentiële rol bij het versterken van gemeenschappen en het bevorderen van sociale cohesie in buurten. De laatste jaren heeft er binnen de sector in Nederland een sterke toename in omvang plaatsgevonden. Bewonersbedrijven en gemeenten vinden elkaar steeds meer als partners in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. 

Op het programma
Lukas Held van CollectieveKracht licht de ‘commons’-beweging en de rol van de overheid hierin toe. Tutku Yuksel, initiatiefnemer Thuis Wageningen, deelt haar ervaringen. Caroline Gribner en Safka Overweel gaan in op de rol van fondsen zoals Stichting DOEN en Katalys. Martin Avila belicht hoe de Schotse regering een gezond klimaat creëerde voor bewonersbedrijven.

Kom je ook? Meld je dan wel even aan. Het evenement is gratis bij te wonen en de voertaal is Engels.

Dit event is gratis bij te wonen. De voertaal is Engels. Kom je ook? Meld je aan op de website van Ondernemen met je Buurt

Cookie-instellingen